Naast de TrouwJezelf-dagen ben ik Natuur Inspirator voor kinderen, ouders, kinderopvang en scholen. Maar zeker ook voor volwassen individuen en groepen zoals vrouwen, families, collega's. Niet met kennis, maar met beleving en creativiteit.


Zo organiseer ik vanuit Poer Natoer mijn Poer Natoer Dagen en Inspiratie-avonden voor scholen en gastouderbureaus.


Ik heb ruime ervaring in de Kinderopvang, ben getraind Natuurcoach en heb een eigen atelier, binnen en buiten, tussen bos en heide. Meer weten? Kijk op www.poernatoer.nl


Mijn Pad

Mijn kinderjaren waren heerlijk - vooral heel veel buiten in het groen - maar ik leerde dat de ander altijd eerst gaat. Kijk uit, pas je aan, hou rekening met...

Toen daar later nog een aantal pittige en moeilijke periodes bij kwamen, dacht ik vaak dat ik het niet goed deed: Wat doe ik toch fout?

Ik werd steeds onzekerder en de blije Betty verdween. Ik kwam steeds meer in mijn hoofd en werd angstig. Dat was heftig maar al snel volgde het besef: Het leven is ook zo mooi! Zo wilde ik niet leven, niet voor mezelf en zeker niet voor mijn zoontje.

Ik vroeg me steeds vaker af: Wie ben IKZELF zonder al die stemmen van anderen? Welke pareltjes zitten er in MIJ en wil ik laten zien?

Dat parelsnoer is de rode draad op mijn levenspad geworden.

Deze inzichten en mijn contact met de natuur hebben mij zoveel gegeven, zoveel laten zien, voelen en liefhebben. En ik heb daardoor zo kunnen groeien en... de taal van mijn hart leren verstaan en spreken.

Bovendien heb ik op deze reis van vechten naar vertrouwen vele mooie mensen (vaak vrouwen) ontmoet; elk met hun eigen worsteling maar ook met hun eigen kracht en bijzondere passies. Ik word daar zo blij van!

En... Blij is waar ik nu vooral voor ga. :-)

Mijn Verlangen

Op een festival hoorde ik voor het eerst over trouwen met jezelf. Ik weet nog hoe verbaasd ik was. TUURLIJK: met jezelf trouwen is wat we eerst moeten doen!

Tijdens mijn wandeltocht naar Santiago de Compostela heb ik mijn Bruidsstaf gemaakt van allerlei in de natuur gevonden materialen en in een van de kerkjes onderweg heb ik met een simpele ceremonie Trouw aan Mezelf beloofd.

Een mooi commitment, een krachtige verankering en Nee: geen egoisme! We hebben het hier over zelfliefde, gewoon zelfliefde of moet ik zeggen JUIST?

En dit is wat ik nu op een zo mooi en krachtig mogelijke manier gun aan zoveel mogelijk vrouwen. En ook jou!

GEWOON omdat het tijd wordt dat we de ring van liefde om onze eigen vinger schuiven.

GEWOON omdat het een fantastische  verankering is en een geweldige boost geeft.

GEWOON omdat ikzelf ook zo geniet om die prachtige, krachtige vrouwen te zien thuiskomen.

GEWOON omdat alleen al de verlovingstijd zo magisch kan zijn!

GEWOON omdat deze heerlijke veilige plek midden in de natuur deze dag zo mooi en extra bijzonder maakt.

Omdat jij het waard bent!

Wie is Betty?

Ik ben getrouwd met mezelf, een lieve man en trots op een kanjer van een zoon. Ik ben het liefst buiten in het groen, daar ben ik gelukkig. Ik hou van samen zijn met mensen, en creëren zit in mij.

Ik ben open, speels, intuïtief, puur en laat ook mijn tranen en onzekerheden zien. Heel graag deel ik mijn liefde voor de natuur en inspireer ik mensen om zo uit het hoofd weer bij hun hart te komen. Even geen kennis of input maar weer voelen, beleven, ervaren in de natuur. En daarom ben ik nu Natuur(lijk) Inspirator en Coach via Poer Natoer.


En... ik heb een groot verlangen en dat is vrouwen in een mooie, bosrijke omgeving de kans geven om Trouw te beloven aan zichzelf!


Wil je een

TrouwJezelf Dag  Op Maat?

Bijvoorbeeld doordeweeks, met je vriendinnen of alleen JIJ met eigen gasten...

Bel of mail me dan even!


KLIK HIER &

ONTVANG GRATIS

DE

VERLOOFJEZELF-

PARELTJES


Ja, ik wil!

- klik -

Ik meld me hierbij aan

Poer Natoer